Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

1η επιστολή Συλλόγου Γονέων ΠΓΠΚ σχολ.έτους 2022-23

1η Επιστολή  σχολ.έτους 2022-23



Σύλλογος  Γονέων  &  Κηδεμόνων  του Πειραματικού  Γυμνασίου   Π.Κ

 


Ρέθυμνο  ,  30  /  11  /  2022


Αγαπητοί γονείς  &  κηδεμόνες ,

 

Μια  νέα  σχολική  χρονιά  έχει ήδη ξεκινήσει ,  ευχόμαστε κι ελπίζουμε για  μια  ομαλή  χρονιά  γεμάτη υγειά, αγάπη , όρεξη για μάθηση , και  πρόοδο!

.

Το νέο συμβούλιο ανέλαβε υπηρεσία και είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε μαζί πολλά πράγματα βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα       καλύτερο σχολείο’’ !

 

Σας γνωρίζουμε, ότι είμαστε ανοιχτοί σε κάθε επικοινωνία για θέματα που σας απασχολούν, για προτάσεις και δημιουργικές ιδέες που καταδεικνύουν τον ενεργό ρόλο όλων μας.

 

Σας καλούμε να  επισκέπτεστε   τον  ιστοτόπο  του συλλόγου Blog : https://sgkgymaei.blogspot.com  για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε δράση ή θέμα που αφορά το σχολείο μας . Εκεί αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις και υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας των μελών του Δ.Σ.

 Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην διεύθυνση  sgkgymaei.reth@gmail.com

 

Για την καλύτερη  ενημέρωσή  σας  , θα θέλαμε  να μας δώσετε  το  δικαίωμα  να χρησιμοποιούμε  τον  αριθμό  του  κινητού σας τηλεφώνου για την αποστολή sms . Μπορείτε να μας τον γνωστοποιήσετε  μέσω email  ή  μέσω της Υπεύθυνης Δήλωσης  που θα βρείτε στο τέλος της επιστολής.

 

Σας ενημερώνουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος, ο Σύλλογος Γονέων πρόκειται να διοργανώσει δράσεις και εκδηλώσεις . 

Τον Σύλλογο  Διδασκόντων &  τους  μαθητές  τους  θέλουμε  δίπλα  μας  γι  αυτό  θα υπάρχει απόλυτη  συνεργασία .

Πιστεύουμε ότι θα συμμετέχετε  ενεργά στις  εκδηλώσεις, και ότι θα τις υποστηρίζετε, για την επιτυχή  πραγματοποίησή τους.

Σας  θέλουμε στο πλευρό μας και σε απόλυτα πρακτικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό σας ζητάμε να μας γνωστοποιήσετε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εάν βάσει της επαγγελματικής σας δραστηριότητας μπορείτε να συμβάλλετε με οποιοδήποτε τρόπο  στο  έργο του Συλλόγου .

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή προς το σύλλογο ανέρχεται στα 10 € ανά οικογένεια και είναι ο βασικός οικονομικός πόρος του συλλόγου, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην υποστήριξη του έργου της σχολικής μας κοινότητας.

                   

Υπεύθυνη  Δήλωση